Chat with us, powered by LiveChat
Uncategorized

Het klassieke bestandsbeheer voor Windows 10

Voor diegene die het niet los kunnen laten heeft Microsoft een klassieker in de strijd gegooid. Het is een nostalgische herinnering die vele van nu misschien niet eens meer kennen maar het gaat over het klassieke bestandsbeheer software van Windows 95.

Download het klassieke Bestandsbeheer als Windows 10-app
File manager

Zoals jullie weten is een bestandsbeheer ook wel bekend onder de naam File manager maar het klassieke file manager systeem maakte in 1990 onderdeel uit van Windows 3.0. Toen Windows 3.0 uit kwam waren net de dinosaurus uitgestorven moet je na gaan hoe lang dat al geleden is !

Wat kan je met deze software?

Met deze software kan je verrassend genoeg zoals de naam het al zegt je bestanden beheren. In deze lijst kan je alle mappen zien van je systeem. Maar met deze software kan je ook nog je schijven formatteren dat kon ook al met Windows 3.0 maar nu nog steeds.

Tegenwoordig gebruiken we allemaal Windows verkennen omdat dit gewoon weg erg praktisch en fijn werkt. Je kan makkelijk je bestanden vinden en sorteren. In Windows 95 werd bestandsbeheer in Windows verkenner omgedoopt. Dit systeem is gewoon in Windows gebakken dat maakte het voor iedereen een stuk gebruiksvriendelijker.

Deze tool is voor iedereen toegankelijk en gratis te downloaden in de store van Microsoft zie onderstaande link.

Download bestandsbeheer voor Windows 10 in de Microsoft store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *