Op zoek naar..

Flexibel personeel?

Detachering van personeel

Wij zijn de beste partner op HRM gebied, wij helpen bedrijven met het vinden van nieuwe collega’s. Als het nu gaat om werving of selectie of detachering wij kunnen voor u perfect personeel regelen. We zijn actief binnen de IT branche als detacheringsbureau hanteren we korte lijnen en zijn we flexibel inzetbaar doordat we geen groot kantoor hebben kunnen we snel schakelen op uw behoefte.

Detachering voor het MKB

Wij verzorgen voor bedrijven voornamelijk het MKB het detacheringstraject. We leveren IT specialisten op maat, we kijken nauwkeurig naar de behoefte van onze klanten en gaan vervolgens met deze kennis de markt betreden.
Onze kracht is dat we expertise hebben binnen deze sector we zijn niet alleen een detacheringsbureau, we zijn ook nog eens ICT’ers die verstand hebben van zaken en van HRM. Deze combinatie is uiterst interessant voor bedrijven, wij zijn niet van het beloven maar meer van het waarmaken.

Mogen wij u helpen met uw detacheringsaanvraag?

Waarom kiezen voor Nevax IT Solutions?

IT specialisten vinden het fijn om met ons samen te werken, wij zijn geen bedrijf dat aan zichzelf denkt maar zoekt een perfect midden weg. We vinden het belangrijk dat ons personeel gebruik kan maken van vastigheid maar ook van flexibiliteit. Met steeds nieuwe projecten houden wij ons personeel bezig en zoeken we naar perfecte uitdagingen.  Het maakt ons niet uit of u nou een senior bent of een junior bent wij zoeken een baan dat aansluit bij uw behoeftes. Dus bent u een systeem beheerder ? Front end developer of misschien wel een full stack developer wij zorgen dat u goed aan het werk kan.