Wij

zorgen

Voor nieuwe collega's
Overzicht

Werving en selectie

De werving en selectie van uw nieuwe collega is altijd maatwerk, wij hebben het netwerk en juiste mensen om het wervingsproces snel snel en flexibel mogelijk te laten verlopen. U verteld ons wie u zoekt, en wij realiseren uw kandidaat.

Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie alleen voor de IT sector. Of u nou op zoek bent naar een netwerk specialist of  een programmeur wij zijn van alle markten thuis.

IT oplossingen

HRM & Nevax..

 • telephone-operator-4682_c9489618-836b-47ec-8489-e15f613cb10c
  Vaste contactpersoon
 • health-6332_fc720e72-c337-4f55-ac5e-081bb75924ec
  Garantie regeling
 • add-image-5030_dcf585b8-8f3d-48ad-8579-a4ad56d14ba6
  HRM op maat
 • catalogue-3486_5154eaae-1092-4b08-83ca-a8a18aa145a2
  Eigen CV database
FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom Nevax IT Solutions?

Wij weten hoe we de markt moeten bespelen om de juiste kandidaten te krijgen. Uit eindelijk vissen we allemaal in dezelfde vijver dit betekend dezelfde kandidaten voor een voordeliger tarief.

Werving en selectie van groepen

Het kan voorkomen dat wij voor een hele afdeling nieuw personeel moeten realiseren, we kunnen ervoor kiezen om verschillende recruitmentdagen te organiseren, dit betekend dat we bij u of bij ons op kantoor een groep uitnodigen voor gesprekken. Hierdoor kunnen we vaak binnen enkele dagen al gemotiveerde matches vinden.

Procedure

Wij vinden het fijn als we onze opdrachtgevers flexibiliteit kunnen bieden, onze opdrachtgevers bepalen zelf wat ze willen uitbesteden en wat niet. Wilt u alleen dat we een kandidaat aanbrengen of dat we full services bieden. Alles is mogelijk onze taak is onze opdrachtgevers tevreden houden.

Hoe gaan we te werk ?
Wij zullen ons netwerk benaderen met uw opdracht , vervolgens zitten we niet stil en zetten we ook een vacatures online. Uiteraard gaan we actief op zoek naar de beste matches. Het spreekt voor zich dat we onze kandidaten screenen dit doen we op basis van hun CV en telefonisch gesprek, in zo’n gesprek kijken we naar de basis gegevens, beschikbaarheid, werkervaring en uiteraard de motivatie. Ook zal tijdens het gesprek besproken worden wat de wensen en ambities zijn. Uit eindelijk bespreken we de overeenkomsten en eventuele punten in de vacature.

Tarieven & Garantie

Ondanks dat grotere uitzendbureau’s enorm hoge percentage’s vragen blijven wij gewoon normaal en leveren professionele services en kwaliteit.

No cure No Pay

Veel uitzendbureau’s  houden er absoluut niet van No Cure No Pay, dit omdat we weten dat ze misschien wel in een moeilijke branche opereren. Wij bieden wel de mogelijkheid voor onze opdrachtgevers om een no cure no pay werving en selectie traject te starten. Geen kosten vooraf en betaal achteraf als u tevreden bent.

Garantie

Heeft u toch een kandidaat geaccepteerd maar was het meer een impuls aankoop ? Dan hebben wij voor u garantie op uw kandidaat benieuwd naar de mogelijkheden ? Neem dan contact met ons op.


Bel me terug