ICT automatisering in Eindhoven

Nevax IT Solutions is een ICT bedrijf dat gespecialiseerd is in implementatie, en het berheren van ICT systemen. Onze methodes zijn maatwerk waardoor we altijd een perfecte passende aansluiting proberen te vinden. Ons werk gebied in omgeving van Eindhoven. Omdat wij u zo goed mogelijk willen helpen gaan we eerst met elkaar om tafel om in kaart te brengen hoe uw structuur er nou uit ziet.

Wij zorgen dat uw ICT  automatisering volledig in onze handen valt. 

Wij doen niets liever dan zorgen dat alles gestroomlijnd loopt als een geoliede machine. Hier streven wij naar en hier zijn onze SLA contracten ook op gebaseerd. Wij leveren onze ICT systemen in Eindhoven. Mocht u nou nieuwe apparatuur nodig hebben dan kunnen wij hierin ook zeker adviseren. Wij leveren onze diensten in Eindhoven en zorgen dat al de systemen in goede banen geleid worden.

Om ervoor te zorgen dat al uw systemen volledig blijven functioneren monitoren wij de servers. Het handige hiervan is dat wij precies weten wat er speelt en wanneer wij moeten in grijpen. Het monitoren heeft goede en slechte kanten. Goede kant is dat wij problemen vooraf kunnen oplossen. En een slechte kant van monitoren is. “Onze klanten denken dat we geen fluit doen” Wij werken achter de schermen aan uw systemen zodat u geen down time heeft.

Kom in contact met Nevax IT solutions

Bent u benieuwd of onze diensten wat voor u kan zijn ? Neem contact met ons op via het contacten formulier of bel met 040 – 30 46276 wij kunnen altijd vrijblijvend een offerte opstellen en deze samen met u bespreken. Let wel op wij maken alleen offertes na een kennismaking. De reden hiervan is “Wij willen niet zomaar een offerte maken” Wat wij leveren is maatwerk er zijn genoeg bedrijven die een offerte willen opstellen zonder kennismaking met het bedrijf te hebben gehad. En dit is niet onze methode van werken.
Graag komen wij in Eindhoven graag bij uw bedrijf langs.


Collega op afstand
in Eindhoven

Uiteraard zijn wij voor zowel kleinere ondernemingen als grotere interessant.   Dit zou bijvoorbeeld een slimme keuze zijn wanneer de werkdruk voor uw medewerkers te erg toeneemt en u wilt  wat rust op de werkvloer creëren, dan kunnen wij perfect functioneren als “nieuwe collega”.

Bel me terug

ICT automatisering in Eindhoven

Vrijblijvende offerte volgt, na een vrijblijvende kennismaking
Wij leveren maatwerk