ICT Helpdesk uitbesteden in Eindhoven

Heeft u een afdeling die regelmatig behoefte heeft aan een ICT Helpdesk? En bent u erover aan het twijfelen of u deze zou gaan uitbesteden. Voor bedrijven in Eindhoven hebben wij een zeer aantrekkelijk en professionele ICT helpdesk.

Wij zijn uw collega op afstand wanneer uw werknemers daar behoefte aan heeft.
Waar uw medewerkers een half uur lopen te prutsen om een bestand te openen kunnen wij dit binnen enkele minuten al regelen. Zo bespaart u uit eindelijk personeelskosten en doen uw werknemers waar hun goed in zijn namelijk uw core business uitvoeren.

Mochten uw medewerkers problemen hebben waarvoor wij echt on site moeten komen is dat ook geen probleem. In Eindhoven is onze ICT helpdesk services enorm flexibel waardoor we de beste services kunnen geven.

Professionele aanpak

ICT Helpdesk uitbesteden betekend dat u verzekerd bent van ICT oplossingen, wij nemen de computer van uw medewerker over en zullen samen met uw medewerker bespreken hoe we dit probleem gaan oplossen.

Uiteraard voeren wij onze taken snel en effectief uit maar we vinden het toch altijd fijn om uit te leggen wat we doen. Zodat uw medewerker weet “Oké als mijn muis het niet doet, dan moet ik de USB in de computer steken” bijvoorbeeld ;-). Hierdoor creëren we een gevoel dat we ook uw personeel wat willen bij brengen en toch snel een probleem kunnen oplossen.

ICT Helpdesk in Eindhoven en omstreken
Wij leveren onze ICT helpdesk diensten niet alleen in Eindhoven maar ook uiteraard in andere gemeentes. Mocht u nou een groter bedrijf hebben met meerdere vestigingen neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel me terug

ICT ondersteuning op de werkvloer

Wij zoeken naar ICT oplossingen dat volledig matched met uw vraag