Onze oplossingen

ICT support
in Eindhoven

Bel me terug !

ICT Support in Eindhoven

Op zoek naar een betaalbare ICT support oplossing in Eindhoven ? Nevax IT Solutions is een betaalbare en grote partner in ICT oplossingen in Eindhoven.
Wij ondersteunen bedrijven met hun ICT storingen. Wij werken met all in tarieven hierdoor zijn wij concurrerend omdat wij vinden dat er ook met een higher level support gegeven kan worden voor een betaalbare prijs in Eindhoven.

Ons ICT aanbod in Eindhoven.
Wij leveren zowel op locatie als op afstand support aan uw medewerkers.
Zoals vele ICT bedrijven in Eindhoven en omstreken werken wij ook vaak op afstand. Dit is kosten besparend maar we zijn ook snel inzetbaar. Als uw collega 15 minuten bezig is om een probleem op te lossen kunnen wij dit vaak sneller oplossen. Hierdoor kunnen wij ergere ICT problemen voorkomen omdat wij weten wat we doen.

ICT support voor grotere bedrijven

Voor zowel kleinere als grotere bedrijven zijn wij flexibel inzetbaar en het zou interessant kunnen zijn wanneer bijvoorbeeld de werkdruk op de werkvloer altijd erg voelbaar is en er geen tijd is voor storingen. Hierdoor kan uw medewerker snel in bellen en wij nemen de computer over. Vervolgens gaan we het probleem op afstand oplossen. Inmiddels is Eindhoven een belangrijke speler voor ons en investeren wij graag hierin omdat ons klant bestand erg is toegenomen in deze provincie.

Kleinere onderneming in Eindhoven maar toch ICT support uitbesteden ?

Uiteraard hebben wij ook voor de kleinere ondernemers in Eindhoven een ICT support oplossing, Outsourcing kan interessant zijn als u een stok achter de deur wilt hebben en dat er snel geschakeld moet worden om storingen te verhelpen.


Bel me terug

Cloud services

In deze tijd moeten we in de cloud werken, overal moeten onze medewerkers kunnen werken. Die van u toch ook? Check onze cloud mogelijkheden!

IT support voor uw medewerkers

Uw medewerkers kunnen bij ons terecht met storingen.
Nevax is uw IT collega op afstand.