ICT Support in Limburg

Heeft u een onderneming en heeft een afdeling regelmatig ICT support nodig ? Dan bent u bij ons aan het goede adres wij leveren onze diensten o.a. ook in Limburg. Nevax is een ICT bedrijf dat gespecialiseerd is in het realiseren van een stabiele werk situatie. Mochten uw medewerkers storingen krijgen op de computer waardoor een programma bijvoorbeeld niet werkt ? Dan kunnen wij inspringen en remote de computer overnemen. Vele bedrijven kiezen voor ICT Support van Nevax IT Solutions in Limburg. Dus bent u op zoek naar ict support in Limburg Neem dan vrij blijvend contact met ons op.

Onze ICT Support diensten

Wij leveren ICT Support d.m.v. o.a. hulp op afstand, als uw medewerkers een storing hebben op de computer kunnen wij via ons remote systeem de controle van uw medewerker overnemen. Als uw medewerker dit zelf doet kan het tijd kosten die eigenlijk niet nodig zijn. Wij zijn snel en flexibel inzetbaar, altijd en overal.

Locatie & Services

Onze ICT diensten leveren wij door heel Limburg zowel on-site als off-site. Mochten de problemen zo erg zijn dat er direct een medewerker naar toe moet. Dan komen wij graag bij u langs om ervoor te zorgen dat alles weer up and running is.

Bel me terug

ICT ondersteuning op de werkvloer

Wij zoeken naar ICT oplossingen dat volledig matched met uw vraag