ICT Support in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u of misschien wel al uw medewerkers ondersteund op ICT gebied ?
Dan bent u aan het juiste adres Nevax IT Solutions levert ICT support in Apeldoorn. Wij zijn een full services ICT bedrijf dat zich inzet voor ondernemers op gebied van ICT.

Ons ICT aanbod.

Op gebied van ICT support leveren wij hulp op afstand, als uw medewerkers op een probleem hebben met de computer dan lossen wij dit gelijk op door middel van remote controle. Waar uw medewerkers een kwartier tijd verspillen aan het oplossen van een probleem lossen wij het bijvoorbeeld in 5 minuten op. Dit is niet alleen kosten besparend maar ook erg ideaal. Stel uw medewerker gaat zelf aan de gang om een issue op te lossen en de medewerker gaat instellingen veranderen waardoor het probleem alleen maar groter wordt moet zal uw collega niet alleen 15 minuten bezig zijn om het eerste probleem op te lossen maar misschien ook nog eens 30 minuten voor het andere probleem.

Long story short : Door onze expertise zorgen we ervoor dat problemen erger worden.

ICT Support in Apeldoorn en omstreken
Wij leveren onze ICT support diensten niet alleen in Apeldoorn maar ook in de regio van Apeldoorn. Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen ? Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Collega op afstand

Uiteraard zijn wij voor zowel kleinere ondernemingen als grotere interessant.   Dit zou bijvoorbeeld een slimme keuze zijn wanneer de werkdruk voor uw medewerkers te erg toeneemt en u wilt  wat rust op de werkvloer creëren, dan kunnen wij perfect functioneren als “nieuwe collega”.

Bel me terug

IT support voor uw medewerkers

Uw medewerkers kunnen bij ons terecht met storingen.
Nevax is uw IT collega op afstand.