IT Support Weert

Bent u een ondernemer in Weert ? En bent u op zoek naar een systeembeheerder of heeft u meer behoefte een IT support voor uw medewerkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren ICT diensten aan bedrijven en ondersteunen medewerkers met zijn IT problemen.

Wat bieden wij bedrijven in Weert op IT gebied?
Wij werken zowel on site als offsite voor onze klanten, dit betekend dat we indien nodig ook ook bij u op de zaak langs komen. Wij willen onze klanten optimaal laten genieten van onze services. We kunnen snel schakelen en inspelen op de problemen d.m.v. remote controle.

Kleinere onderneming maar toch IT support uitbesteden ?
Voor kleinere bedrijven is het vaak kosten besparend om een partij in te schakelen voor de IT support dan om een medewerker in dienst te nemen. Outsourcing naar een gespecialiseerd bedrijf verlaagd niet alleen de personeelskosten maar opent ook een schatkist vol nieuwe expertise.

IT support voor grotere bedrijven
Uiteraard is het ook voor grotere bedrijven in Weert interessant om aan outsourcing te denken. Dit zou bijvoorbeeld een slimme keuze zijn wanneer de werkdruk voor uw medewerkers te erg toeneemt en u wilt  wat rust op de werkvloer creëren, dan kunnen wij perfect functioneren als “nieuwe collega”.

Bel me terug

IT support voor uw medewerkers

Uw medewerkers kunnen bij ons terecht met storingen.
Nevax is uw IT collega op afstand.