ICT partner voor Administratiekantoren

Altijd een aanspreek punt voor uw ICT problemen ?

Wij Bieden op maat ICT een oplossing.
Speciaal voor u op kantoor

Onze ICT diensten voor administratiekantoren

Op zoek naar een ICT bedrijf dat voor u zorgt dat alles vlekkeloos loopt? Of dat wij uw ICT helpdesk services worden. Nevax IT Solutions is gespecialiseerd in ICT en we zijn er speciaal voor administratiekantoren. Wij hebben ons hier op willen richten omdat meer vraag kwam vanuit administratiekantoren om op hun behoeftes in te spelen.

Het is erg belangrijk dat uw systemen optimaal functioneren. Maar buiten optimaal functioneren staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Sinds de nieuwe cookie wet hebben wij ons meer in het ontwikkelen van veilige systemen van onze klanten gefocust. Hieruit bleek dat administratiekantoren helemaal niet zo veilig werkte met de gegevens van hun klanten. Na ons bezoek hebben wij ervoor gezorgd dat deze systemen volledig bewaakt worden door onze software.

ICT Support voor administratiekantoren

Voor uw medewerkers kunnen wij functioneren als ICT helpdesk. Wij zijn voor uw administratiekantoren het aanspreek punt voor ICT problemen. Het fijne aan onze services is dat wij snelle oplossingen bieden op elk probleem.
Hierdoor kunt u toch besparen omdat uw medewerkers minder lang bezig zijn het het oplossen van hun ICT storingen

ICT voor administratiekantoren

Vrijblijvende offerte

Voor informatie bel : 040 - 30 46276

Vrijblijvende informatie