Chat with us, powered by LiveChat
Nieuws

Windows 10 Oktober update..

Op 13 november kwam de oktober update van windows uit. Daarom is de naam ‘’oktober update’’ niet helemaal correct. De update werd vertraagt omdat er wat problemen mee waren. Een knallende 93,4 procent heeft de update nog niet ! Dit blijkt uit de cijfers van AdDuplex. Dat betekend dat er pas een handje vol mensen de update wel heeft.

Met deze informatie is het veilig om te zeggen dat dit de meest langzame update van microsoft is voor Windows 10. In 2017 had de Oktober-update in de zelfde tijd al zeker de helft van alle computers gevonden. ( Informatie via Computerworld ).

Ondertussen zijn de makers al druk bezig met de april update van 2019 bezig. Dit is enkel nog maar 3 maanden. Dit betekend dus dat de windows 10 gebruikers wel haast moeten maken als ze hun systemen up to date willen houden.

Maar waarom was de oktober update nou zou gedelayed ? De planning voor de update was om in de maand Oktober in 2018 uit te komen. Toch werd deze terug getrokken omdat er al snel bleek dat de update wat problemen met zich mee nam. Er werden perongeluk persoonlijke bestanden verwijdert. Na het oplossen van dit probleem is de update gelijk weer live geplaatst. Dit was op de datum van 13 November.

‘’Uniek’’ is wat Microsoft de update noemt. Dit omdat de vorige updates al veel sneller verspreid waren onder de gebruikers. AdDuplex meldt dat Microsoft rustig aan doet en zeker maakt dat de update zonder problemen kan gebruikt worden.