Onze oplossingen

IT support
in Eindhoven

Bel me terug !

IT Support Eindhoven

Bedrijven in Eindhoven zijn enorm blij met de services van Nevax IT Solutions en waarom dan vraagt u zich af? wij hanteren altijd aantrekkelijke services, all-in tarieven en buiten dat geven wij al onze klanten een warme deken vol aantrekkelijke voorwaarden. In Eindhoven zijn verschillende opdrachtgevers gevestigd. Zowel midden- en kleinbedrijven als de zelfstandige.

Wat hebben wij bedrijven in Eindhoven te bieden?
Zoals de titel al aangeeft, wij hebben o.a. bedrijven IT support te bieden.
Dit betreft zowel off-site services als on-site. Met off-site zullen wij onze klanten helpen doormiddel van remote controle, telefonisch of via de e-mail.
Als blijkt dat u toch on-site hulp nodig heeft en u heeft een off-site overeenkomst dan zijn wij flexibel genoeg om u te helpen met uw IT storing.

Kleinere onderneming maar toch IT support uitbesteden ?
Voor kleinere bedrijven is het vaak kosten besparend om een partij in te schakelen voor de IT support dan om een medewerker in dienst te nemen. Outsourcing naar een gespecialiseerd bedrijf verlaagd niet alleen de personeelskosten maar opent ook een schatkist vol nieuwe expertise.

IT support voor grotere bedrijven
Uiteraard is het ook voor grotere bedrijven in Eindhoven interessant om aan outsourcing te denken. Dit zou bijvoorbeeld een slimme keuze zijn wanneer de werkdruk voor uw medewerkers te erg toeneemt en u wilt  wat rust op de werkvloer creëren, dan kunnen wij perfect functioneren als “nieuwe collega”.


Bel me terug

Daalakkersweg 2 – 178
5641 JA Eindhoven

Telefoon nummer
040 – 304 62 76
E-mail
Stuur ons een e-mail