Cable management ook voor..

uw server ruimte

Cable management

Als wij bij de meeste klanten vragen om een kijkje te nemen in de server ruimte worden we elke keer verrast. En dan zijn we niet verrast omdat het allemaal netjes geordend en gelabeld is, maar vaak is het één grote puinhoop. Vaak wordt hier geen waarde aangehecht omdat “het netwerk toch werkt” maar wanneer er ICT incidenten optreden is het vaak een onbegonnen werk. Wij worden regelmatig ingezet om alles opnieuw in te richten. Dit doen we met plezier en vakkundigheid.

Orde en netheid

Wij ICT’ers hechten enorm veel waarde aan orde en netheid ook in de server ruimte. Deze moet op en top zijn de server ruimte is vaak het hart van het bedrijf. Wij maken graag uw server ruimte in orde. Deze werkzaamheden voeren wij meestal in het weekend uit of ‘s avonds door de weeks.

Behoefte aan een server kamer met cable management?

Veelgestelde vragen

Onze werktijden

Het is niet ideaal als we aan uw server ruimte gaan werken tijdens uw kantoor tijden. Uiteraard gaan we bespreken wanneer wij onze werkzaamheden gaan uitvoeren. Het is gebruikelijk dat we in het weekend deze werkzaamheden uitvoeren.

Werkzaamheden

Als wij uw server ruimte gaan behandelen komen we eerst kijken naar de mogelijkheden. Wanneer we een blik op uw ruimte hebben geworpen zullen we samen gaan bespreken wat uw wensen zijn. Vervolgens zullen we onze visie bij u neerleggen en samen komen we tot een plan wat uit eindelijk resulteert in een professionele server ruimte.

Werkzaamheden

  • Cable management
    We zorgen dat alle kabels netjes gebundeld zijn en overzichtelijk. (indien gewenst gelabeld)
  • We gaan kijken of we uw apparatuur beter kunnen inzetten.
  • Enzovoorts..

Bel me terug