Chat with us, powered by LiveChat
Tips & tricks

Safari is grijs

deze blog gaan we het hebben over waarom jou safari grijs is. Dit komt niet omdat je zelf iets hebt aan geklikt. Is de iphone in darkmode gegaan zonder dat je het door hebt ? Het antwoord is veel makkelijker dan dat je denkt ! Op het moment heeft iOS 12 nog geen donkere modus.

Toch is er wel een manier om al je kleuren om te draaien van je beeldscherm. Je kunt dit doen door naar de instellingen te gaan, dan klik je op algemeen. Klik dan op toegankelijkheid en vervolgens op aangepaste weergave. Je kunt hier de kleuren omdraaien, zodat alle kleuren het tegenover gestelde is. Hoewel het kan lijken dat je dit per ongeluk hebt aan geklikt, lijkt het me sterk dat dit het geval is. De optie zit zo ver verstopt in de instellingen dat je hier niet zomaar op kunt klikken.

Wat er hoogst waarschijnlijk aan de hand is, is dat je Safari grijs is omdat je per ongeluk op privé modes hebt gezet. Dit kan overigens wel makkelijk en zal snel per ongeluk gebeuren. Toch is redelijk slim om zo te houden als dit eenmaal aan staat.

Prive modus zorgt er voor dat je internet gedrag niet zichtbaar is voor alle sites en dat je gegevens niet worden opgeslagen. Om dit duidelijk aan te geven heeft apple er voor gekozen om de internet browser safari grijs te maken. Het kan natuurlijk zijn dat je niet zo veel geeft om de internet veiligheid en dat je de browser weer terug wilt naar de witte kleur. Om dit te doen klik je op het pictogram van alle tab bladen. Dan klik je links onder op privé. Je zult zien dat de kleur van grijs naar wit terug veranderd en de browser weer terug naar het oude is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *