Chat with us, powered by LiveChat
Nieuws

Samsung Galaxy S10

Je kent het probleem wel. Je wilt een filmpje maken of een app downloaden maar je geheugen zit vol. Dit is vervelend want je wilt natuurlijk geen foto’s verwijderen die je herinneren aan leuke momenten. Je moet dus op een andere manier er voor zorgen dat je je app wel kan downloaden zonder iets te verwijderen. Dat kan over een maand met de nieuwe geheugen chip van Samsung waar je maar liefst 1TB aan bestanden op kwijt kan !

Samsung presenteert op 30 Januari een UFS ( Universal Flash Storage-chip ) die dus 1 terabyte aan geheugen kan houden. Je kunt hem simpelweg in je telefoon steken en je telefoon heeft weer genoeg ruimte. Wat er nog bijkomt is dat de chip torenhoge schrijf en leessnelheden heeft, waardoor je grote bestanden in een rap tempo kan overzetten.

Het kleine broertje van de chip had een capaciteit van 512 gigabyte. Dit is op het moment nog de duurste versie en deze kun je terug vinden in de Galaxy Note 9. Geruchten gaan er dat de nieuwe chip van 1 TB in het aanstaande Galaxy s10 model komt te verschijnen. Meer details over de Galaxy s10 zullen onthuld worden op het Mobile World Congres.

Maar wat kun je nou precies allemaal opslaan met zoveel geheugen ? Tegenwoordig hebben alle luxere telefoons van bekende merken zoals Samsung of IPhone een 4K camera. Dit is de beste kwaliteit smartphone camera tot nu toe. Dit vereist daarom wel veel geheugen. Volgens Samsung kun je op het kaartje maar liefst 260 video’s van 4k kwaliteit, met een lengte van 10 minuten, op opslaan. Als dit dan nog niet genoeg is kun je er altijd het kaartje van 512GB bij steken.

De Galaxy s10 schijnt ook een werkgeheugen van 12 GB te krijgen. Deze combinatie van 1tb geheugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *