Chat with us, powered by LiveChat
Nieuws

Snelste internet maar duurder dan de rest

Als we een engelse vergelijkingssite moeten geloven en na ons onderzoek mogen we dat ook best wel geloven blijkt men naar de kosten en snelheid heeft gekeken van het breedband internet.

Als we bijvoorbeeld naar de buren kijken dan zijn wij gemiddeld veel meer kwijt. Compare the Market heeft hier een berekening op los gelaten en hieruit is gebleken dat dat je in Nederlands maandelijks tussen de €50,00 en €55,00 euro kwijt bent voor je breedband internet. Als we nou eens bijvoorbeeld kijken naar Frankrijk hun betalen tussen de €25,00 en de €30,00 euro voor hun breedband internet. Duitsland is tussen de €30,00 en de €35,00 kwijt. Verenigd Koninkrijk €30,- tot €35,- en onze Belgen zijn tussen de €41,- en de €45,- klaar en nu Denemarken hun betalen ongeveer €46,11. maar dan komen de Zwiterse die zijn wel het duurste uit hun betalen €72,17 per maand.

Als we nu wereld breed kijken liggen de kosten in de arabische Emiraten het hoogste daar betaald men maar liefst €141,74 en nee dit bedrag is niet per kwartaal maar per maand ! Maar ach laten we nou eerlijk zijn dat land staat de geld printer 24/7 aan.

Ben jij nou benieuwd naar de harde cijfers ? Klik hier voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *