Systeembeheerder Weert

Op zoek naar naar een systeem beheerder in Weert ? Wij van Nevax IT solutions beheren vele computers van bedrijven waaronder ook in Weert. Via realtime monitoring houden wij bijvoorbeeld alle statistieken bij van de servers. En mocht u nou verschillende programma’s ge├»nstalleerd willen hebben op de de workstations van uw collega’s dan kunnen wij dat uiteraard ook regelen.

Professionele aanpak

ICT Helpdesk uitbesteden betekend dat u verzekerd bent van ICT oplossingen, wij nemen de computer van uw medewerker over en zullen samen met uw medewerker bespreken hoe we dit probleem gaan oplossen.

Wij willen ons niet focussen op kleineren of grotere bedrijven, wij vinden het een eer als iedere klant zich bij ons aanmeld, wij zijn de beste in het vak en dit laten wij graag aan iedereen in Weert en omstreken zien.

ICT Helpdesk in Eindhoven en omstreken
Wij leveren onze ICT helpdesk diensten niet alleen in Eindhoven maar ook uiteraard in andere gemeentes. Mocht u nou een groter bedrijf hebben met meerdere vestigingen neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel me terug

ICT ondersteuning op de werkvloer

Wij zoeken naar ICT oplossingen dat volledig matched met uw vraag