Chat with us, powered by LiveChat
Nieuws

Tekort aan IT personeel

Vaak hebben opdrachtgevers al van alles geprobeerd om aan het juiste ICT personeel te komen. En dan komen ze bij ons terecht wij hebben een database opgebouwd met ICT kandidaten die beschikbaar zijn om te werken. Het opbouwen van zo’n database kost veel tijd en moeite maar uit eindelijk heb je ook een flinke database.

Tegenwoordig moeten wij alles uit de kast halen om onze zoektocht naar IT talent te laten slagen. Er is een enorm tekort aan IT Specialisten. Dus wil jij een leuke baan ? Zorg dat je een ICT diploma krijgt ! Op dit moment zijn er te weinig kandidaten om bestaande vacatures in te vullen.

Buiten de regio zoeken

Het ideaalste beeld is uiteraard als de kandidaat binnen 20 km woont. Echter zijn we in een tijd aangekomen dat we ook verder moeten gaan kijken dan dat. Er is een onderzoek geweest onder ict’ers met het onderwerp “Woon-werk verkeer” dat de meeste ICT’ers het niet erg vinden om een stukje te rijden voor een leukere baan. En uiteraard vinden ze thuiswerken ook geen probleem.

We hebben ook de vrouwen nodig !

Ja helaas, misschien is het wel waar en hebben we de vrouw ook nodig. We kunnen niet zonder ze. Vrouwen kunnen ook perfecte ICT’ers zijn met perfect technisch inzicht. Ik ben van mening dat opdrachtgevers ook moeten kijken naar de mogelijkheid om vrouwen in dienst te nemen.

Werven in het buitenland

We laten vele kansen liggen en dat is namelijk het werven in het buitenland. Er zijn veel kandidaten die beschikbaar zijn voor werk alleen ze zitten in het buitenland. Wij helpen bedrijven met het realiseren en tot stand brengen van een arbeidsovereenkomst met buitenlandse werknemers. Zou jij hier nou meer informatie over willen ? Neem eens contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *