Chat with us, powered by LiveChat
Nieuws

Whatsapp op ‘t web

Ben jij iemand die veel berichten stuur op whatsapp ? Dan kan het kijken op je telefoon snel vervelend worden. Een klein schermpje en kleine toetsen. Dat is ook niet echt fijn om de hele dag op te typen. Hier onder lees je over verschillende manieren om te whatsappen en smsen op je laptop of computer.

Om te beginnen starten we met het whatsappen op je laptop. Whatsapp is de meest gebruikte app waarmee mensen met elkaar communiceren. Wat je misschien niet wist is dat je ook via je laptop of computer kunt whatsappen. Dit kun je doen door de software te downloaden op je laptop of computer of je kunt whatsapp web openen in je internet browser. Als je dit hebt gedaan krijg je een QR code te zien. Om deze te scannen ga je op je mobiel naar whatsapp. Boven al je gesprekken staan wat puntjes. Hier moet je dan ook op klikken. Kies dan de optie ‘’whatsapp web’’. Om op een nieuw apparaat in te loggen klik je op het plusje rechts boven in de hoek. Scan nu de QR code die je ziet op het beeldscherm met je camera. Als het goed is wordt je dan automatisch ingelogd.

Op android zijn er ook meerde sms-apps beschikbaar die je kunt instellen dat je deze op je web browser ziet. Zo is er bijvoorbeeld een sms app van google zelf. In je browser moet je dan vervolgens messages.android.com openen. Ook hier krijg je weer een QR code te zien die je moet scannen. Open dan de sms app van google en ga naar de instellingen. Klik rechts boven op de drie puntjes  en dan op berichten voor het web. Als je de code hebt gescanned blijven je laptop en telefoon met elkaar in contact staan. Van af dan, als je een sms binnen krijgt, krijg je deze op je computer of laptop te zien. Je kunt ook de meldingen in je browser inschakelen om een notificatie te krijgen elke keer als je een sms binnen krijgt. Natuurlijk zijn er meerde apps die dit kunnen. Kies daarom ook een app die jij zelf het meest prettig vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *