Chat with us, powered by LiveChat
Tips & tricks

Windows 10 installatie problemen ? Lees hier enkele tips. Deel 2

Goed in het vorige deel van “windows 10 installatie problemen” hadden we een aantal zaken doorgelopen waaronder het verwijderen van de USB apparaten en het gebruik van Microsoft systeemoplosser.

In deel 2 van deze blog gaan we eens kijken of de tijdelijke bestanden kunnen verwijderen. Deze tijdelijke bestanden zijn verborgen op de installatie schijf. Gebruikelijk is dat de C:/ schijf. Om het voor de lezer makkelijker te maken ga ik ervan uit dat de installatie schijf de C:/ schijf is.
Mocht blijken dat windows op een andere schijf geïnstalleerd is ga je uiteraard naar die schijf toe.

Tijdelijke bestanden verwijderen

Op de C:/ schijf zie je een aantal mappen maar er zit een addertje onder het gras want niet alle mappen zijn even zichtbaar. Nu vraag jij je af hoe krijg ik ze zichtbaar nou dat zal ik in deze blog vertellen. Het is een aanrader om altijd je mappen zichtbaar te houden. In je menu balk klik je op beeld en dan vink je de optie “verborgen mappen en bestanden weergeven” aan.

  1. Verander de map met de naam $windows.~BT (Maakt niet uit welke naam je de map geeft)
  1. Voer de update opnieuw uit. Indien de update werkt kan je de hernoemde map verwijderen
  2. Het wil ook wel eens werken als je de map softwaredistribution map ook verwijderd.

Ondervindt je hierna nog steeds problemen ?

Mocht blijken dat je hierna toch nog problemen ontdekt, erg vervelend neem dan eens contact met ons op of ga met je computer c.q. laptop even naar de winkel met een technische dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *